BEHANDLING AF BØRN

BABY. Den første store og voldsomme oplevelse vi får her i livet er når vi bliver født. Ofte vil det resultere i skævheder, specielt på nakke og kranie. Nogle gange viser det nyfødte barn ingen symptomer men skævheder og spændinger vil ofte vise sig ved fordøjelses problemer såsom kolik, urolig og kortvarig søvn, skævt kranie og nakke, problemer med amning, bananformet krop etc.

BØRN. Større børn kan have rigtig meget glæde af behandlingen. De kan komme med f. eks. motoriske problemer, adfærd der hæmmer barnet, indlæringsvanskeligheder fordøjelsesbesvær, smerter i ryg og nakke, samt symptomer der stammer fra uheld.

BEHANDLINGEN. Det er meget vigtig for mig at barnet får en god og tryg oplevelse. Hvis der er et foregående sygdomsforløb og/eller barnet har oplevet en længerevarende problematik kommunikerer vi på telefon eller mail før selve behandlingen så barnet ikke skal høre om sine problemer igen og igen. Hvis barnet er uroligt og ikke kan ligge stille og modtage behandling tilpasser jeg behandlingen og den kan f.eks. foregå siddende mens der ammes, bliver kigget i en bog e. lign.